Ontwerp

In de tuinen van De Buitenkaemer staat genieten centraal. Dat betekent dat functionaliteit een grote rol speelt in het ontwerp en de keuze voor de beplanting. In welke stijl een tuin ontworpen wordt hangt in de eerste plaats af van de wensen die u zelf heeft.

Inleven is beleven

De Buitenkaemer werkt op projectbasis met verschillende tuinontwerpers. Zij hebben een eigen stijl en kenmerken, die je terugvindt in hun ontwerpen. Toch hebben ze ook een aantal kenmerken gemeen. Zo vind je in alle ontwerpen van De Buitenkaemer een logische vlakverdeling en harmonieuze lijnen terug. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en voorkeuren levert dat tuinen op die strak, soms bijna industrieel zijn of juist klassiek met weelderige beplanting. Onze portfolio geeft u een indruk van de mogelijkheden.

Weten waar u aan toe bent

Op basis van een oriënterend gesprek wordt gekozen wie er voor u gaat tekenen. Uiteraard krijgt u na het gesprek een terugkoppeling van uw wensen met een bijbehorende begroting voor het ontwerp. Zodat u op basis van een reële verwachting kunt beslissen.