Buiten koken is een feest

Buiten koken hoort bij het bourgondische leven van De Buitenkaemer. Dat kan met de professionele pizza-ovens van De Buitenkaemer. Deze houtgestookte ovens zijn in 20 tot 30 minuten op temperatuur en daarom prima geschikt voor dagelijks gebruik. Ook in uw tuin.

Van pizza tot gamba of geroosterde kip

De ervaring leert dat onze ovens elke dag voor een verrassend menu op tafel zorgen. Van een knapperig verse pizza napolitana tot gegrilde gamba’s of een geroosterde kip met biologische groenten. Buiten koken is in opkomst en niet voor niets. Na het werk, samen een aperitief drinken in de tuin terwijl er een heerlijke maaltijd wordt bereid geeft je een vakantiegevoel pur sang.

Zelf opbouwen of laten installeren?

Onze pizza-ovens zijn voorzien van een schoorsteen en rookkanaal. U houdt uw tuinklimaat gezond en ondervindt geen last van schadelijke stoffen. De prijzen van de pizza-ovens variëren tussen de 1.500 en 2.000 euro, afhankelijk van de grootte. U krijgt de oven aangeleverd als bouwpakket. Met heldere installatie-instructies. Heeft u liever dat wij de oven voor u installeren? Dat kan ook. Wilt u meer informatie, een demonstratie en zelf eens komen proeven? Neem dan contact met ons op.